By: Miss Creativecake

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jun-2008 08:40 Email | Share | | Bookmark
Hantaran: Butter Cream Cake

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 4 photos...


Friday, 13-Jun-2008 08:09 Email | Share | | Bookmark
Enggagement: Fondant Cake with Fresh Flower...

 
 


Tuesday, 10-Jun-2008 07:06 Email | Share | | Bookmark
Wedding: Baby Blue 3-tier Cakes

 
 
 
View all 6 photos...


Quote:
TESTIMONY

Thanks kak mis, for the cake very very the very nice cake, di luar jangkaan, patutlah kak mis selalu kata juz give the theme u will merealisasikannya....dasat lah kak mis, wonderfull sunguh-sungguh puas hati...

Thanks again..!

Nur Shafiqah Junaidah


Monday, 2-Jun-2008 07:54 Email | Share | | Bookmark
Wedding: 3-Tier Fresh Flower Cake

 
 
 



Quote:
TESTIMONY

Salam Kak Mis,

Thanks for such a beautiful cake. It was sooo beautiful and lots of my friend and guests praised my weeding cake. Thank you so much
- The cake was exactly as I imagine and request (even better!).. so beautiful and romantic in a way. It is soo fit with my fresh flower theme.
- Not only beautiful, it was delicious also. My hubby ate 2 pieces of the cake during cutting cake ceremony. hehehe sabo je laa. So un'groom' like...tak control macho langsung hehehe

I wish you a very good luck with your blooming business. I know its gonna be huge success!

Again.. Thank you & good luck Kak Mis!

Hayati Hamid by through email


Tuesday, 1-Jan-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
MAP & DELIVERY SERVICE



Assalamualaikum wr. wb, dan selamat datang ke rumah baru Mis’s Creative Cake

Sahabat yang di hormati semua....

Memandangkan http://naza214.fotopages.com selalu menghadapi masalah maka saya telah membuka fotopage baru dengan menggunakan nama http://misscreativecake.fotopages.com. Oleh itu dengan rasminya naza214 akan di tutup dan di gantikan dengan Mis’s Creative Cake dan gambar-gambar baru akan terus di upload ke Mis’s Creative Cake. Memandangkan fotopage ini melambangkan baking maka anak-anak saya telah mencadangkan menggunakan title tersendiri Dayang-dayang nie semua so sila cari di mana kedudukan anda semua dan izinkan saya meletakan Dayang di depan nama anda semua, ini pun atas permintaan anak-anak saya katanya manis kan ibu...... layaaaaaaaaaaaaaaaannnn!! tapi jangan terkejut pulak ada Dayang lelaki pulak ya.... yang lelaki tu kita panggil Bro lah ya cukup...

Dengan fotopage baru ini Mis’s Creative Cake telah mengembangkan perniagaannya ke bunga-bunga dulang juga gubahan hantaran pengantin dengan kerjasama e-hantaran. Ini merupakan berita baik untuk bakal-bakal pengantin Mis’s Creative Cake juga akan menyediakan pakej-pakej yang menarik sekiranya mengambil tempahan bunga-bunga dulang dan gubahan hantaran berserta kek dan cupcake.

Sebagai pembuka tirai fresh flower wedding kek merupakan gaya persembahan Mis’s Creative Cake yang terbaru dan akan menyusul lagi dengan fresh flower yang lain so tunggggggggggggggggggguuuu……..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net