By: Miss Creativecake

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
MAP & DELIVERY SERVICEAssalamualaikum wr. wb, dan selamat datang ke rumah baru Mis’s Creative Cake

Sahabat yang di hormati semua....

Memandangkan http://naza214.fotopages.com selalu menghadapi masalah maka saya telah membuka fotopage baru dengan menggunakan nama http://misscreativecake.fotopages.com. Oleh itu dengan rasminya naza214 akan di tutup dan di gantikan dengan Mis’s Creative Cake dan gambar-gambar baru akan terus di upload ke Mis’s Creative Cake. Memandangkan fotopage ini melambangkan baking maka anak-anak saya telah mencadangkan menggunakan title tersendiri Dayang-dayang nie semua so sila cari di mana kedudukan anda semua dan izinkan saya meletakan Dayang di depan nama anda semua, ini pun atas permintaan anak-anak saya katanya manis kan ibu...... layaaaaaaaaaaaaaaaannnn!! tapi jangan terkejut pulak ada Dayang lelaki pulak ya.... yang lelaki tu kita panggil Bro lah ya cukup...

Dengan fotopage baru ini Mis’s Creative Cake telah mengembangkan perniagaannya ke bunga-bunga dulang juga gubahan hantaran pengantin dengan kerjasama e-hantaran. Ini merupakan berita baik untuk bakal-bakal pengantin Mis’s Creative Cake juga akan menyediakan pakej-pakej yang menarik sekiranya mengambil tempahan bunga-bunga dulang dan gubahan hantaran berserta kek dan cupcake.

Sebagai pembuka tirai fresh flower wedding kek merupakan gaya persembahan Mis’s Creative Cake yang terbaru dan akan menyusul lagi dengan fresh flower yang lain so tunggggggggggggggggggguuuu……..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net