By: Miss Creativecake

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Aug-2008 05:12 Email | Share | Bookmark
Wedding: 3tiers Butter Cream + Fresh Flower & Fondant Cake...




Terharu saya melihat pengorbanan seorang kakak kepada adik kesayangan beliau untuk memastikan majlis sentiasa berjalan lancar tempahan wedding kek di tempah se awal mungkin. Sewaktu saya menerima panggilan beliau untuk membuat tempahan saya dalam perjalanan ke kedai makan. Memandangkan suaranya agak terputus-putus saya hanya bertanyakan apa thema yang di inginkan. beliau menyatakan putih & Merah juga fresh flowers. Selepas 2hari beliau telah mengemail gambar wedding cake sebagaimana yang di kehendakinya. Saya amat terkejut Foto yang di kirim itulah dalam imaginasi saya. macam sehati sejiwa pulak ya Lin. bertubi-tubi lin menalipon saya nak memastikan keknya betul2 menjadi sebagaimana yang di kehendakinya.

Untuk Fondant blue & bear tu saya telah memujuk sahabat seangkatan saya untuk menerima tempahan ini memandangkan saya pun tak boleh menerimanya. Pada awalnya beliau agak keberatan utk menerimanya namun atas rayuan ku berjaya memujuknya agar menerima tempahan ini. terus saya menghubungi Lin untuk berurusan dengan beliau http://inawhiz.blogspot.com saya amat berpuas hati dengan hasil kerjatangan beliau.

Selamat Pengantin Baru Noorbaizura binti Hashim dan pasangan beliau Mohd. Fadzil bin Hj. Md. Noor.

Tempat : Dewan Seri Melati, Persint 3, Putrajaya.
Tarikh : 19 July 2008


Quote:
TESTIMONY

assalamualaikum kak miss....

terima kasih banyak-banyak atas kesudian kak miss menerima tempahan dan kerenah Lin bagi merealisasikan wedding cake adik Lin (Noorbaizura n Mohd. Fadzil) huhuhuh..... walaupun time n hari kak miss delivery kek tue ke dewan, kak miss n anak2 sampai kan tak berkesempatan untuk menjamah nasi minyak sebb bergegas balik Muar (emergency).
apa pun kak miss, Lin berterima kasih bebanyak sesangat kat kat miss n keluarga yang sudi menerima tempahan dan bertungkus lumus siapkan wedding cake yang sememangnya dipuji2 sepanjang majlis dek tetamu2 yang datang n sahabat handai.... hehehehhe apa pun all the best yea kak miss.... chayiok!!! chayiok!!! i luv u kak miss

p/s: kot2 ler balik muorr (muar) singgah lew segamat buleh makan doyan (skrg 20 sen sekilo) hehehhehehe tak sangka kampung pun dekat huhuhuhuh..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net