By: Miss Creativecake

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Oct-2008 06:55 Email | Share | Bookmark
Wedding: 3-Tier Butter Cream Cakes - Green + Chocolate

sibuk nampak Nis


ANNOUNCEMENT FOR WEDDING CAKES FOR THE MONTH OF OCTOBER & NOVEMBER ALREADY CLOSED.

Sejak kebelakangan nie saya lebih suka menceritakan karenah anak-anak saya, nie satu lagi assingment yang ku berikan untuk mereka berdua (Abang Ngah Hafiz & Kak Long Anis) untuk article nie Adik sofea tak muncul ceritanya kerana mengikut saya ke Melaka.

Begini ceritanya, pada malam sebelumnya saya telah menghantar message ke Rika mengatakan boleh ke saya menghantar cake tu se awal mungkin dalam pukul 10.30pagi ke 11.30pagi, tetapi rika telah mereplynya degnan mengatakan emak mertuanya maukan cake tersebut sampai pukul 12.00 tengah hari di sebabkan pengantin akan sampai ke dewan dalam pukul 1.00 ptg begitu lah bunyinya. Hati nie mula resah bagaimana cara nak menghantar di waktu itu sedangkan saya terpaksa pergi ke Melaka kerana ada jemputan juga.

Diam dan berfikir apa kata saya bagi assingment nie pada mereka berdua ya (Abang Ngah Hafiz & Kak Long Anis). Macamana agaknya boleh ke mereka berdua buat fikiran berputar-putar takut tumbang pulak cake tu nanti. hati tak senang... namun berdetik de hati Eh....kalau saya tak percaya mereka berdua buat dengan sapa lagi nak ku pinta tolong ya.... Namun kuatkan hati juga.bila ku ajukan pada mereka berdua beliau menjawab dengan nada yang agak mencurigakan hati saya. Alamak risaunya ya...... tapi Ayahnya menyampuk ala...jangan risau boleh punya mereka buat tu. Jom kita pergi Melaka kita sama-sama doakan supaya beliau belajar selok belok kepayahan bekerjasama. Tiada perkataan senang dalam hidup dengan tanpa melalui ranjau kepayaan bagi mereka.


Melangkah saja keluar dan masuk ke kereta sepanjang perjalanan berdoa jangan lah berlaku apa-apa pada mereka berdua nanti semasa pennghantaran dan pemasangan Wedding cake tersebut. Melepasi sungai besi saya cuba menghubungi mereka bertanyakan keadaan bagaimana. Si budak berdua nie pun bijak tak mau ibunya risau mereka cakap don't worry we can handle ibu. cuba perhatikan gambar Along Anis dan Abg Ngah tu dok membelek-belek cake tu centre ke idak nya. tengok seriau juga budak tu buat. .... Baru sampai ke A-famosa saya menerima panggilan dari mereka berdua ...Ibu don't worry well done Ibu dan banyak angle foto-foto yang telah di ambilnya. Secepat kilat tangan ku mengurut dada Alhamdullilah selamat. terima kasih anak-anak ku. Kamu semua merupakan orang kuat ibu semasa ketiadaan ku. Ibu sayaaaaaaaaaaaaaaaaang kamu semuaaaaaaaaaaaaa. terima kasih.sayaaaaaaaaaaaaaaang. Apa pun kita tunggu komen pihak pengantin ya RIKA.

SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK SHARIKA MAY SARA & MOHAMED HASLAM

Quote:
Testimoni

hai kak nis...sorry lambat comment ika x der masa sgt....hihihihi x sangka rupenye akak betul2 risau hal tu...sorry kak....ika pon x sengaja ...anyway thank u so muchhhh cake tu mmg cantik kena ngan tema and sedap tu paling penting.... aka tima kasih banyak2.....akak nak tanya ni selain cake kahwin kek birthday cake akak buat x like customize utk my hubby lah dier nyer birthday bulan ni...boleh x akak sms ika? thank you... send my regard kat anak akak yg dtg hari tu hantar kek...

Sharika & Haslam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net