My name: Miss Creativecake
My Fotopage: http://misscreativecake.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Ina Uzir Puchong
View this Fotopage latest entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
aleen omar
Latest entry:Childrens Birthday Cakes
View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
faz zulkifli
Latest entry:Nysha-trial makeup
i was introduced to Nysha's fiance by Cici Suleiman,a friend that i know from one of the production company yang i buat job before...insyaAllah will be doing her wedding make up for the groom's side this coming 8th January 2011(first job for 2011) 8-) View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
Spirits Photographer
Latest entry:Jom terjah Sahur
Canon EOS 7D test try shut apa lagi... layari sendiri di FaceBook saya http://www.facebook.com/rithauddin atau boleh layari http://blog.extrumedia.com kalau tengah free lah ... layang. For more picture visit my blog and facebook... and blog [dot] extrumedia [dot] com thanks. Ahmad Rithauddin a.k.a Spirits Founder + Principal Photographer Hot line: 012 330 5858 Email: spiritsdin@gmail.com View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sureanggun MakeUp Artist n Bridal
Latest entry:Hamper Sure Raya!!
Salam Semua, Ramadhan & Syawal bakal menjelma... ni preview dari kami dan boleh lawati http://hampersureraya.blogspot.com hubungi Ayu 013 3795424 emel : ayu.sureanggun@gmail.com ym : sureanggun View this Fotopage entry
MAC Pro Card
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Makuda Pakuda
Latest entry:Hapdet..hapdet
Assalamualaikum semua.Buat mereka yg tak jemu2 berkunjung ke sini w.pun kt umah ni dh penuh sawang,jutaan terima kasih makuda ucapkan.Semenjak ada si kecik ni...huh,mmng tak menang tngn dibuatnya.Kena pulak laptop buat hal...ceh,mcm2 la alasan...hakhakhak. LOL Tp..mmng penat skrng ni...balik skul pn dh around kul 3pm kalu takde meeting...kalu tak..kekadang sampai 5 lebih.Balik umah,nk bersilat pulak ngan si kecik.Lately,pakuda pn selalu outstn... :-S .Mana nk jaga mek tu..nk buat keja umah yg lain..nk bua... View this Fotopage entry
5mnths+
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
Asfaziahtun Zakaria
Latest entry:HASFAR DELIGHTS BLOG
As salam semua pengunjung FB ini. Buat masa ini saya tidak akan mengupdate FB ini, so, bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan produk Hasfar Delights, sila terus ke http://hasfardelights.blogspot.com. Sekian terima kasih. View this Fotopage entry
fidah Rashid
Latest entry:Selamat datang/Welcome to Fida's Collections!
Assalamualaikum semua, Sesiapa yang berminat untuk membuat pesanan untuk muslimah swimsuit atau apa-apa barangan yang diiklankan di sini, sila tinggalkan pesanan di ruangan 'comments', atau telefon/hantar sms kepada nombor ini, 019-3469 769.. Harga bagi baju renang saiz 13, 15, XS, S, M dan L adalah RM149, RM159 bagi saiz XL dan XXL, dan RM166 untuk saiz XXXL, manakala baju kanak2 adalah di antara RM100 hingga RM120(semuanya tidak termasuk kos penghantaran). Pesanan yang dibuat akan disahkan melalu... View this Fotopage entry
db10045
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
ANIS ADLINA AMIR
Latest entry:kek hantaran
some new pics to share. some pictures may look d same, but they're not actually. its just that some were taken with the flash on, some without. i'm just too lazy to pick & choose... :-D also, no use hunting for "azira6". the picture was too blurry, so, no point uploading it here. thanks muszaina & azira for your orders :-) View this Fotopage entry
muszaina4
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
Babah and Mama
Latest entry:ilman@sekolah
waktu ilman tgh ambik subjek fizikal.. ni bersenam pada setiap hari jumaat..takyah bawak beg skolah.. View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Azura Asri
Latest entry:my lovely sister's engagement
View this Fotopage entry
NuWoo Gift Idea
Latest entry:NEW BLOG
Since lately..my FP is soooo much hasle and nak upload gambar problem..kindly refer to my new blog.. http://nuwoo.blogspot.com/ Will be posting ore pics there..and old ones too..as referal for future brides. View this Fotopage entry
Quran
mama and abah
Latest entry:AISYAH was 2
View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
linda cute
View this Fotopage latest entry
Nana Family
Latest entry:Bezday ena & mum...
ari2 ktorg stu fmily g mkn kt pizza hut...dinner ni pn smpena nk celebrate bezday mak n ena...mak 14hb sept...ena 24 sept...ptg tu bli kek coklat kt king's...mlm tu pkul 8lbih ade kt sne...gmbar pn tak byk yg ambil...sbb msing2 igt nk mkn je kn...gmbr pizza pn xde...xpela nk wat cmne...jnji prut knyang kn...so hepy bezday both of u...smoga pjg umur dan mrah rzeki... bezday cake...yummy... hepy bezday mum & ena... View this Fotopage entry
sbahagian dr order kmi...
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Me and my family
-CLOSED- View this Fotopage entry
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Mia Cakehouse
Latest entry:TERM AND CONDITION
CARA BAYARAN: No. Akaun CIMB Bank :- 13020101251528ATAUNo. Akaun Maybank :- 563019015026 (Faizah Binti Mohd Ariff) SEBARANG PERTANYAAN / TEMPAHAN, SILA HUBUNGI / SMS: Hubungi/SMS :- 012-9394173 Email :- miacakehouse@yahoo.com CARA PENGHANTARAN: Cara Penghantaran :- Pos Laju Malaysia (Area Luar Daerah Terengganu - termasuk Negeri-negeri lain dan Sabah & Sarawak), self-pick up ataupun direct saya hantar kepada customer (area Kuala Trg sahaja) ** Penghantaran hanya akan dilakukan setelah pembaya... View this Fotopage entry
packaging dalam tupperware plastic dan aluminium foil
Nurul Izwah Mat Yatim
Latest entry::: 2009 Hantaran Collections ::
View this Fotopage entry
bekas buah / coklat
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
sharifah fadzlon
Latest entry:kLAS ASAS
UNTUK INFO TERBARU SAYA AKAN MENGADAKAN KLAS ASAS FONDANT PADA 10 JUN 09 PADA PUKUL 10 PAGI. SESIAPA BERMINAT BOLEH LAH SMS ATAU EMAIL SAYA. CUMA 4 TEMPAT SAHAJA. PADA 11 JUN 09, SAYA AKAN MENGADAKAN KLAS ASAS KEK LAPIS TERHAD SATU KLAS 6 ORG SAHAJA View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
green apple
Latest entry:edisi: bunga....
View this Fotopage entry
me sya
Welcome .. :wave: Selamat datang to all my viewers..my fp is specially created to sell italian scarf / tudung italy. Semua tudung2 nih specially made & imported from Italy.. Brief info about my scarves: :crazy: Material : 100% polyster (lembut). :crazy: Size:90cmx90cm (kecil sedikit daripada tudung biasa/bawal - tp nmpk lebih kemas apabila dipakai) :crazy: The difference between tdung corak biasa and tudung italy ialah design/corak. Most of the designs sgt lovely and unik. Kalau ada sebara... View this Fotopage entry
ss2
INASALY BAKERY
Latest entry:Kelas kelas di INASALY BAKERY
Assalamualaikum semua. INASALY BAKERY akan mengadakan kelas kelas kek untuk mereka mereka yang mempunyai minat mendalam tehadap kek dan ingin menambah ilmu dalam bidang pembuatan kek. http://inasalybakery.blogspot.com Dibawah adalah senarai-senarai kelas yang akan di adakan 1. KELAS COKLAT HOMEMADE 2. KELAS KEK FONDANT 3. KELAS KEK COKLATE GANACHE 4. KELAS CUPCAKES 5. KELAS TART 6. KELAS BUTTERCREAM 7. KELAS CHEESE CAKE DAN TART 8. KELAS CHESSE CAKE untuk maklumat lanjut mengenai mod... View this Fotopage entry
miszfox izana
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
View this Fotopage entry
Ibu Adib
Latest entry:Berjumpa Ipin Dan Upin
dari jauh adib dengan Nabila suka sangat.. tp bila nak tangkap gamba... Nangis... xingat... Ibu dia jugak... yg terlebih suka LOL LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Mana Ibu ni???
SriInai Johor Bahru
Latest entry:Berpindah...
Salam semua... Lawa Web Rasmi Sri Inai Andaman akan berpindah ker : http://sriinaiandaman.blogspot.com/ Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami : Anne : 017-7842000 Aelis : 012-7586119 View this Fotopage entry
JuLia the bUbbLeS
Latest entry:Majlis Bersanding Cousin Mala
hari tu dah upload gambar mase bernikah, ni pulak gambar2 mase mereka bersanding. majlis bersanding di buat di Dewan Sejarah, Wisma Sejarah Jln Tun Razak, KL. thema pengantin kaler putih. dayang-dayang yang kurang betul.. harap pakai je baju cun cun. hehehe pengantin masuk dewan singgahsana raja dan ratu sehari... tempat makan beradab mempelai familia~ masa makan beradab p/s: alamakkkk. lupe lak post gambar mase malam berinai. huhuhu View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
trisno fotogeraffi
View this Fotopage latest entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Norhaima Abd Hamid
Latest entry:Hello & New Home
Hello dear frens, dah lama tak update FP nie, di sebabkan kesibukan dan juga baru buka rumah baru So di harap teman-teman cyber sudi melawat blog baru saya di http://rizaimaa.blogspot.com and my cake blog at http://cuppyncakes.blogspot.com LOL View this Fotopage entry
NAZ Fotopage
Latest entry:Telah berpindah
just klik sini aja http://streetlens.blogspot.com View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
Mummy Roz
Latest entry:Hanya RM3.33
Setelah sekian lama berdiam diri...jeng...jeng...jeng...Roz nak share sedikit maklumat untuk perlindungan diri dan medikal kad (cashless card, boleh admitted kat private panel hospitals without deposit), cuma dengan RM3.33 sehari. View this Fotopage entry
falindah padlee
Latest entry:Blog
Kawan-kawan semua...saya tidak lagi akan mengupdate fotopages ini...dan sekarang saya telah beralih ke blog. Oleh itu, saya menjemput semua ke blog saya di http://falindah.blogspot.com jumpa di sana ya ;-) View this Fotopage entry
tania aris
Latest entry:COOKING CLASS SCHEDULE FOR JULY 2010
Hi friends,students and viewers, attached are July 2010 cooking class schedule.... TANIA’S KITCHEN @ MAYER JULY 2010 COOKING CLASS SCHEDULE NEW LAPIS 2010 BY CHEF TANIA 3RD JULY (SAT) 2.30 PM FEES S$60.00 1. LAPIS CRYSTALIA HONEY 2. LAPIS CHOCOLATE CORA 3. LAPIS MAU SHAN WANG(BEST DURIAN LAPIS) 4. LAPIS BERRY FANTASIA 5. LAPIS MERAH SAGA BONUS RECIPE: LAPIS CEMPEDAK CRUNCH FOR HARI RAYA BUSINESS MADELEINES AND BUTTER CAKE 10TH JULY (SAT) 2.30 PM FEES $60.00 1. CEMPEDAK MADELI... View this Fotopage entry
WEDDING CAKE
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
Yati Mmm
Latest entry:Move it
I like to move it, move it.. sing like Madagasar hehehe.. I humbly invite all of you ( mcm ada orang hahaha) to my new place.. http://yati-m.blogspot.com(Melastik Bintang). I'm still in the middle of editing here and there and plan to move some of my old items there... Come la.. come..8-) * http://www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 View this Fotopage entry
Another version..
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
chepah cook and craft
Latest entry:My New Home
FP ini akan menjadi koleksi resepi & cerita kek..... Untuk Katalog Kek & Cupcake sila ke...... http://chepahcutecakes.blogspot.com View this Fotopage entry
cupcake wedding doorgift
cak cicadalogy
Latest entry:pindah sudah..ehe.
saya sudah pindah. walau dimana jua saya berada, diharap sahabat2 semua terus menziarah, menyokong, mengutuk, mengomen, mengkritik..kerana tanpa anda..siapa lah sayep. sila ke http://encikcak.wordpress.com terima kaseh semua dan wassalam. - cak. currently rumah baru agak tak meriah sikit. will upgrade and renovate from time to time View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
ju cakeart
Latest entry:pindah rumah
makluman pada semua kengkawan, Ju dah pindah rumah. Almaklum leerrrr. Rumah baru, perabut pun belum habis sampai. Jemput lah datang ke rumah baru Ju http://jucakeart.blogspot.com View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
zah ira
Latest entry:salam...
thanks for viewing my page... & tq for all the comments... I'm now moving to >>> http://zahirastory.blogspot.com/(HERE) View this Fotopage entry
mama nabilla
Latest entry:PINDAH RUMAH..
Sukacita dimaklumkan, bagi menyuarakan bantahan kepada fotopages yang dikatakan menyumbang dana kepada peperangan di Israel saya mengambil keputusan untuk berpindah ke blogspot yang telah lama bersawang itu. Mulai sekarang saya akan hanya update di http://sedapnyakek.blogspot.com. Sekian, terima kasih. View this Fotopage entry
norhafizah hassan
Latest entry:Bye bye fotopages
Salam semua....sedihnya nak tulis....mungkin(ada mungkin tu..hehe) nie lah entry terakhir kat fotopages nie.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sekali lagi rumah kitaorg kena masuk pencuri...habis segala brg2 kamera kena curi..pastu siap ambik duit dari kad fizah...mana dia tahu no pin tu pun fizah tak tahu.........heran bin ajaib.....withdraw byk kali plak tu...dah tak tahu nak cakap apa lah....berdoa jer lah mudah2an polis dpt cam pencuri tu thru cctv kat autoteller....kawan2 fp tolong doakan seka... View this Fotopage entry
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
YatiZaf Fotopages
Latest entry:Bowling
LSSB Bowling Tournament Date: 28th August 2008 Venue: Sunway Mega Lanes, Sunway Pyramid View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
Noraizan ab aziz
Latest entry:alpha lipid
FOR LATEST ENTRY ABOUT CHA JUST SCROLL .... Ni sbnarnye nk tlg promote kn..my sis. n my BIL..diaorg yg jd dealer Alpha Lipid nie..tp memang higly recommend la..sbb dlm family kitaorg pn dh ada testimoni... my MIL pn..last 2 mth patah tgn both..dr. estimate dlm 3-4 mth utk recover..alhamdulillah dlm 2 mth ++dh recover..n now dh blh bukak fiber yg balut tgn kiri kanan tu..tinggal pakai anduh je..and dr. pn ckp sbb minum susu nie...b4 this pn dh kasi MIL try minum..n gastrik n pedih kt perut hilang..n semb... View this Fotopage entry
onnie sham
Latest entry:Echa dengan En. Tom...
last week masa kitorang g jalan2 kt ikano... skali echa sudah trnampak set thomas dan beria plak dia nengok...ekceli kitorang pon suker gak... so igt gaji bln 12 nnt nk beli la satu utk echa.. tp smlm..lps g knduri..aku siap g tukar baju yer kt toilet kt titiwangsa.. cooi ajak g jalan2.. so kitorang saja la pegi JJ yg baru bukak kt au2... skali trtengok lg set thomas nih.. apa lg.. kitorang malas nk tggu lagi..terus jer la beli..hehhe...mak apak echa sebenarnya yg x sbr2 ... ha..tengok..sket punyer e... View this Fotopage entry
Supian Hadi
MOVING please visit us at: shadi3 photography Tel : 012.755.28.29 Blog : hhttp://ekphotography.asia/blogshadie Gallery : http://www.flickr.com/photos/shadi3 Email : supianhadi@ekphotography.asia OR supianhadi@gmail.com Your Wedding Photographer View this Fotopage entry
mama daniel
Latest entry:hadiah dari wak kumis....
<<View this Fotopage entry
irda rosli
Latest entry:My Favourite Flower - TULIP
Bila agaknya dapat memilikinya... Napa la kat M'sia tak boleh taman... kalau bole mesti penuh di halaman rumah ku... View this Fotopage entry
Wow...
Faridahanom Hamdan
Latest entry:Wedding Cake Tempahan dr MIMI
View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
LooksGooD CoLLeCtiOns
Latest entry:RuLes & ReguLationS.. .....
FOR SERIOUS BUYERS ONLY!! ** Goods will be post once full payment have been made. ** Goods sold are non-returnable/refundable/exchangeable. ** Therefore, please ask all questions before buying. ** Price shown is NOT including delivery. ** Payment by cash (COD) if you set an appointment with us to collect the items yourself. (However, a 50% deposit will be required.) ** Goods will be packaged properly. (However, seller will not hold responsible for lost or damages during delivery) SH... View this Fotopage entry
diba Muid
Latest entry:Selamat Berpuasa n berhari raya
Salam... Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2. Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni.. Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa say... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Izuwan and Fairus
Latest entry:ZARA
View this Fotopage entry
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
Wan Hifzza XXX XXXXXX
Latest entry:Boikot Belanda/Holland/Netherlands!!!!
Muslim perlu boikot barang buatan Belanda Perlu diboikot kerana : * Belanda telah menerbitkan sebuah filem anti-Islam, Fitna, yang disiarkan di Internet. * mengkritik Islam, dengan menunjukkan surah al-Quran berlatarbelakangkan imej keganasan akibat serangan teroris. * Geert Wilders menerbitkan filem itu, yang menunjukkan kenyataan paderi yang radikal dan menyebut surah al-Quran, dengan diselitkan imej serangan 11 September 2001 terhadap Pusat Dagangan Dunia (WTC) di New York, pengeboman ke... View this Fotopage entry
Boikot Belanda/Holland/Netherlands!!!!
Bib Aziz
Assalamualaikum. Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut: * Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada); * Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri; * Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya. Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan... View this Fotopage entry
king
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
jed anese
Latest entry:M.A.L.A.S!!!
Malasnya update!! Tutup je bleh?Errr...umi dah menganak tirikan FP ini..hehe..kalu rajin singgah kat http://jedanese.blogspot.com(blog) yerr..tak larat la nak jaga dua rumah ni!! P/S: Ni baru kes bloggingkan..kalu org yang kawen byk tu buleh ke adil dan saksama dalam erti kata sebenar-benarnya? $-) View this Fotopage entry
Aiza Aziz
Latest entry:Lost World of Tambun
View this Fotopage entry
dah letih sgt la tuh...
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
azura naem
Latest entry:Hey,Cupcakes! - Dates Updates
(This is a STICKY POST. Please scroll down for latest postings and Hey,Cupcakes! End of Year Promo!!) Assalamualaikum, Hullo Everyone...!! Hey,Cupcakes! @ Facebook. Guess who's on Facebook??! Almost everyone and now Hey,Cupcakes! are too!! ^_^ Please do check out : http://www.facebook.com/heycupcakesmalaysia Your "LIKES" are SoOOOooooOO WELCOME there! Thanks for the support, we love you too. Here's my DATES UPDATES [as of 6th October / 3.00 p.m] : 7 - 14 September - CLOSED FOR AIDILFITRI... View this Fotopage entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016